Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur man ibland kan känna när man verkligen behöver prata med någon


Ingen där

När man som mest behöver någon

önskar man att telefonen kunde ringa

få höra en röst säga "Hej, det är jag"

Telefonen står tyst i sitt hörn

 

När man som mest behöver tröst

önskar man att armar kunde omfamna

få höra en röst säga "Jag finns här för dig"

Ingen ringer på ens dörr

 

När man som mest behöver någon

finns ingen där...

...man vandrar

                         ensam




Fri vers av Cajsa
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-04 20:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Telefonen rnger och genom förbindelsen som är bruten räcks armar fram som likt en omfamning vill vidröra en, men så hörs en ringsignal från ytterdörren och där står ensamheten och vill in, med ett skri av tystnad återvänder jag till min mardröm i vardagen
2008-11-05

  Fånga dagen
igenkännande känslor av ensamhet när man har behov av tröst
någon att prata med
Väl formulerat
kram Anna-Karin
2008-11-05

    Maria Malm
Känsla väl beskriven..
2008-11-05

    Lindizz
Starkt och väl förmedlat om ensamheten.
2008-11-04

  Ljuv
Det finns saker vi inte rår över. Ensamhet är en del av livet, att ha för mycket att göra är en annan del. Jag önskar dig den frid som gör livet värt att leva.
2008-11-04

  friheten
Det är inte lätt, önskar man hade några vänner som man kunde slå en signal till, elelr om man hade en älskad partner som fanns där. Tycker du beskriver denna känsla väldig bra, dem känns.
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg