Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ögats vrå

Tåren från ögat

rinner av saknaden

det som förloras

 

Faller från ögats vrå

rädd och oförstående

 

Tåren från ögat

ensam och kall

rinner nedför kinder

 

Ledsenheten växer...




Fri vers av Cajsa
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-04 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg