Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord i natten

Orden smeker

nattens sköte

där vokalers flås

hämtar andan

i det osagdas

mellanrum




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 603 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-11-04 21:59



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbart att finna ord i tystnaden och mellanrummen, själfull poesi.
2009-01-11

    ej medlem längre
väl skrivet!
2008-12-31

  MeAmmie VIP
Denna älskade jag och tycker tvärt emot nedan stående kommentar att "där vokalers flås " var helt perfekt! Ros och tusen applåder! Fredens Lena Liljor/Ammie
2008-12-21

  papessa
fint om närhet..
2008-11-09

  aol
just där i mellanrummen bara så bra poetat
2008-11-07

  Gunilla VIP
Det är i mellanrummen
skapelsen sker
mirakler inträffar
2008-11-07

  friheten
Vacker skriven!
2008-11-05

  Marie Å
Härliga rader.....
Fint skrivet
2008-11-05

  Sladjana Zubcevic
Vackert.
2008-11-05

  Lyckohäxan Enediel
Hohoho jo det mesta finns att läsa i dessa rader minsann...härligt Bosse! =)
2008-11-05

  ¤Anne¤
så mycket mellan dessa rader, så otroligt snyggt poetat! WOW!!!
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi