Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinnaren

Vinnaren är den
som ensam står kvar
på slagfältet
när röken lagt sig

Vinnaren är den
som får se förödelsen
av människans grymhet
Gräset som färgats rött
Lemmar, förvridna och avhuggna
Asätarna som över platsen cirklar

Vinnaren är den
som får se "herrarna"
återgå till sina hem
planerandes för nya strider
de själva slipper utkämpa

Vinnaren är den
som ser nya rekryter
till nya slag
bärande på ryggsäckar
av lögn

Vinnaren är den
som kallas feg av andra
för att han inte längre kämpa vill

Vinnaren är den
som söker frid
och finner den




Fri vers av Regular
Läst 384 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-11-05 01:15



Bookmark and Share


  Havsbris
vinnare är du
och jag... sådana
som oss!!

BRAVO!!
2008-11-05

  Havsbris
wow

däe satt du den,
varje stroff är en
poem för sig, men
henheten
är bara extra,
suverän, vilken
historia, heder och
visa ord; slutet ojoj
jag vill bara läsa om
och om, sparar för
att kunna ha de ord
bara till mig ;o)

beundrar häppnad,
en gång till!

Magnifik skriven,
kan känna din nerv och
puls!!!!!!!
BRAVO BRAVO BRAVO!!!
5*****
2008-11-05

  Bibbi VIP
"...Sök friden och trakta därefter" ur Psalt. 34:15 är ett av mina bevingade ord.
Applåd för en mycket tänkvärd text.
2008-11-05

  Thurizas
på många sätt är du en vinnare, du har bara inte sett det än gubben!
*kramar*
2008-11-05

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2008-11-05

  Angeldust
Vinnaren är den som vet det i sitt hjärta /kram Tinny
2008-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Och vinnaren är den ende som räknas i enlighet med det moderata/amerikanska sättet att tänka.
Sod the rest of us!
2008-11-05

  LassO
vinnaren skriver historien...
2008-11-05

  Regular
Låter bra...själv söker jag väl fortfarande ;-)
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular