Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt motto

Ett steg i taget

inte gå två steg bakåt

 

mitt nya motto




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-05 10:52



Bookmark and Share


    Scribble
Ett steg i taget, framåt så klart!
snabbare till mål!
Bakåt går bara börsen ftf..
Mvh/S
2008-11-05

    Lindizz
Bra motto, väl skrivet!
2008-11-05

  Trädflickan
Låter som ett väldigt bra motto.
2008-11-05

    Maria Malm
Helt klart är att man kommer fortare fram så.
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg