Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sann


I dammets vrå

När jag som mest behövde dig

vände du mig ryggen

gav mig utskällningens ögon

 

När jag behövde höra din röst

ekade telefonen tom

stod ensam i dammets vrå

 

När jag som mest behövde dig

blev du snabbt min ovän

 

osynlig står jag kvar...

sårad och med tårars rinnade färd på kinderna




Övriga genrer av Cajsa
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-05 11:45



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Där ser man hur vänner "reagerar" på olika sätt, en del förtjänar inte ens att kallas vänner.....
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg