Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har mail

You got mail

yes

 

Nervösa fingrar

skakande

 

Tårar nära

 

Öppnade försiktig

vad hade jag att vänta

 

Vän

eller

ovän

 

Läste raderna

om och om igen

 

Lättnadens suck infann sig

 

Du bad om förlåtelse

för de misstag du gjort

att du sårat din vän

 

Mina tårar grät

 glädjens tårar

 

DU ÄR MIN VÄN

IGEN




Övriga genrer av Cajsa
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-05 22:13



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Väl beskrivet. Man kan föreställa sig nervositeten och lättnaden även om man inte varit med om det själv.
2008-11-06

  friheten
Alltid bra när dem erkänner och vill förbättra relationen.
2008-11-05

    Lindizz
kan riktigt känna din lättnad i din text, fint skrivet.
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg