Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I orden faller tårar

 

När orden ej når dig
faller mina tårar inåt
en inre del faller i bitar

När orden kväver mig
en svag länk balanserar
våra själars närvaro

~

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-06 08:47



Bookmark and Share


  devilsangel
Så vackert och så starkt!
2008-11-06

  friheten
Så vacker coh stark skriven!
2008-11-06

    tramp
Vacker dikt om än med lite sorgkant. Tårar som faller inåt tror jag kan ha förmågan att rensa och läka själen.

Applåd !
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz