Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid gränsen


Dit spåren leder

De som är kvar
sitter på stenar
sjunger om vattnet
och den tystnad, de ser

fåglarna skrattar
i speglande grenar
med spelande löv
som dansar och ler

sången vänder
den vind som pekar
mot stenen som vilar
på den plats som är min




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-06 16:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Rofylld frid och ett slags accepterande av att "detta är min plats"
Mycket stark och berörande dikt!
2008-11-09

  Maria T
En stilla frid sänker sig över dikten
och platsen som är min
2008-11-08

    Bodil Sandberg
Jag skriver under på JennyKristinas kommentar och applåderar vilt!!!Tack Fredrik!!!
2008-11-07

  Kristina Wallbing
Helt underbart! Som vanligt har du så fin rytm, i total harmoni med dina ord. Ja, på gränsen, men en plats av lugn och frid!
2008-11-06

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö