Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vågorna blir för höga

Du får mitt inre att lysa som solen

jag känner strålarna du skänker till mig

När en tår på kinden rinner ner

tröstar orden du ger till mig

 

En kram har du alltid över

jag hoppas när armarna runt mig är

 

Du finns alltid där när vågorna blir för höga

vid all smärta man i kroppen kan känna

 

Ditt leende väcker lyckan i mig

dina blickar får läppar att le

 

Du är min räddande skyddsängel

den starkast lysande stjärnan på himlen

leder min livsväg på rätt spår

fångar när livet faller




Fri vers av Cajsa
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-06 18:11



Bookmark and Share


  Mona*
Fina ord!
2008-11-06

  Mygg
Vacker värme!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg