Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man tror


Ibland tror man sig ha landat

men så blir det en tur till

i berg- och dalbanan




Övriga genrer av eva m h
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-07 00:37



Bookmark and Share


  Blåbäret
ofrivillig karusellåkning med frivarv...ibland vill man ha spypåsen nära till hands...men oftast så klarar man upp yrseln som uppstår...men nog vill man känna fast mark under fötterna ibland
2008-11-12

  Gunilla VIP
När man tror sig vara på fast mark
rycks mattan undan och man
tappar balansen.
2008-11-08

  bluesatin
Yep, yepp, YEPP! Tack för dina ord.
2008-11-08

  Ann-christin
Vet hur det känns
min vän.Men man
tar sig upp igen till
slut :-) Så ha modet i behåll
2008-11-07

    Maria Malm
Ja, tyvärr en sanning..
2008-11-07

  Lena K Nilsson VIP
En bra beskrivning!
2008-11-07

  Eva Langrath VIP
Bra beskrivet av livets vändningar.

Eva
2008-11-07

  Gawain
*urk*

Sällan särskilt kul. Kort, koncist och väl beskrivet.
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

eva m h