Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlighet



Kantad av lögner
är den stora hemlighet
som jag fastnat i.




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-08-10 13:06



Bookmark and Share


  Smultris
Jaa du...såna härvor är svåra. Man får lätt hjärtat krossat.
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H