Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsblandning

med salt till sött
ingredienser:

ångest,
tårar,
ljus,
graven,
tupplur,
räkfrossa,
lantbröd
öl och baileys
dansbandslaget
och extra, extra





Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-08 23:10



Bookmark and Share


  tRAsSeL
Lördagsgodis i påse? :)
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson