Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Firar man Farsdag i himlen?


jag undrar pappa...


firar man Farsdag i himlen?


om det är så

då vill jag säga

Grattis Pappa


jag älskar dig!




Fri vers av sunnanvind
Läst 1243 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-11-09 13:32



Bookmark and Share


  Havsbris
det firas inom dig
det för säkert och
han, vart han är,
vet det med ;o)

varma ord,
kärleksfulla och
gör en glad och
le... ;o9

BRAVO och tack!!
2008-11-11

  Albert
fint
2008-11-10

  lyckeli
Det gör man! Alla gånger. Alla dagar.
2008-11-10

  friheten
Grattis vännen!
2008-11-10

  Jack_iX
Varm o omfångsrik i sina ord att skänka en tanke till sin Far!

Fint ...
2008-11-10

  Blåbäret
känsloskönt underbart!
2008-11-09

  Lena K Nilsson VIP
Så fint!
2008-11-09

  anits VIP
Mycket vackert
2008-11-09

  the apache kid VIP
You show unconditional Love and that is a beautiful thing...Kram,
apache
2008-11-09

  Eaglemountains VIP
Man tänker på sin bortgångne far,
tänder ett ljus
och tänker .....klart att han blir firad där han är .....

Det var en fin hälsning Du hade till Din FAR .....
2008-11-09

  Bibbi VIP
De här vackra orden vill jag skicka med till min pappa också ovan där!
2008-11-09

  friheten
Väldig fin skriven, han lever kvra i ditt hjärta, det viktigaste.
2008-11-09

  Rolfsdotter
Fin tanke, hoppas den når fram!
2008-11-09

  Peter Matsa
Klart att man gör!
Det är nog stor fest där idag.
Sådana här slags gratulationer ekar långt.
2008-11-09

  prinscess VIP
varm kärlek till din far
vackra minnen
i ditt hjärta
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind