Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skin and bones

Jag är så trött
På att känna
Att tänka
1 2 3 försvinn föralltid
Lämna mitt hjärta
Jag
Orkar
Inte
Mer

Jag vill ha mina drömmar ifred
Hellre tomma kalla
Så jag slipper vakna
Lycklig varm kär
Och alltid lika smärtsamt och hånfullt inse
Att drömmar är bara drömmar

Jag hatar söndagskvällarna
När man sitter ensam i soffan
Och bara tänker
Dagen-efter-deprission
Den gnager hugger
Bryter ner mig

Skin and bones




Fri vers av svartvitsjal
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-09 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvitsjal