Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I små barn ögon

varje gång

varje ögonblick

sårbart inre

minne efter minne

mörker skymmer

rädslan viner inombords

skakar, darrar

minnen svarta

tårar skriker ut

våta kinder

förföljer tiden

paniken ropar

i tomt eko

slåss krampaktigt

skräck i barn ögon

inombords

av fobier

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-10 11:31



Bookmark and Share


    tramp
Välförmedlad mörk text…tänker på dessa hemska tavlor på gråtande barn som var så populära för många år sedan.
2008-11-10

    Cajsa
Ord som berör, bra skrivet
2008-11-10

  friheten
Så fin skriven!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz