Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig min älskade Farmor


Salta tårars minnen

Smak av salta tårar rann över kinder

minnen kom tillbaka i stundens nu

 

Vakade stilla i fåtöljen vid din sida

jag strök din gamla, vackra, rynkiga kind

 

 Lämnade dig inte ensam en sekund

jag kunde inte överge dig i denna stund

 

Jag viskade i ditt öra att jag älskade dig

jag skulle aldrig någonsin glömma dig

 

Dina läppar log

dina ögon såg in i mina

 

 Dina flämtande andetag tystnade

jag satt och höll din hand i min

 

Saknaden, ensamheten, sorgen

du fanns inte längre kvar hos mig

 

Min bästa vän

du är min tröst, du är mitt hopp

 

Ditt kort hänger ovanför min säng

du skyddar min mörkaste natt

 

Du är en stjärna på himlen

den som tittar till mig

 

Våra samtal på kvällarna

jag vet du kan höra mig

 

Du finns där

min skyddsängel i himlen

lämnar mig aldrig




Fri vers av Cajsa
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-10 11:56



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker hyllning. Kärleken känns mellan orden.

Eva
2008-11-10

  Mats Henricson
Oerhört Vackert memorerat av Dig ! Bokmärker !
2008-11-10

  friheten
Så underbar srkiven, gillas.
2008-11-10

    Lindizz
En mycket sorgevacker och varm text, om en skyddande ängel som finns hos dig.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg