Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn hur friheten lyfter

friheten andas

bortom moln

dansa fritt

lyssna blunda

känn rytm

i hjärtat

friheten andas

vingar lättar

flyger

dansar

svävar

.............




Fri vers av Lindizz
Läst 238 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-11-10 16:10



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ja, här var det frihetskänsla! Vackert! Och jag säger oxå grattis!:)
2008-11-11

    tramp
och här fick jag vingar...tjohooo..tack !
2008-11-11

  friheten
Jättfin skriven!
2008-11-10

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, så härligt. Jag hänger på....
2008-11-10

    Maria Malm
Ja, den andas verkligen..härligt..
2008-11-10

  berxper
Ja, friheten andas verkligen!
Dikten utstrålar befrielse.
:-)
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz