Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser morgondagens ljus




att gå vidare

låta tiden få sin tid

ger mig möjlighet att andas ut


ser morgondagens ljus

över skuggorna som flyr




Fri vers av sunnanvind
Läst 364 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-11-11 09:47



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
....åh dessa ord, till mig, just nu!
Så starkt berörande....mitt i smärtpunkten, och tanken virvlar till och hittar ett nytt spår.
Tusen tack för kloka ord!
2008-11-22

    wildrosen
Du skriver alltid så berörande vackert....
2008-11-11

  lyckeli
sköna ord om att släppa det förflutna...
2008-11-11

  Blåbäret
ljus tvingar skuggorna på flykten...andas framtidstro och hopp...
2008-11-11

  Lars Granlöf
`Dessa dumma skoggor"
Låt ljuset dem förinta
inte lögnen försköna.
Så komer det att finnas luft att andas.
2008-11-11

  Lia-Lej
Vilken härlig förmåga att kunna se morgondagens ljus.. var rädd om den!!
2008-11-11

  Lena K Nilsson VIP
Tänkvärda och vackra ord...
2008-11-11

  Eaglemountains VIP
Vackert, om framtidens ljus ... att kunna gå vidare
2008-11-11

    Lindizz
Tänkvärda innerliga vackra rader.
2008-11-11

    Bodil Sandberg
Vackraste vackra rader..och VIKTIGA..allt har sin tid

ser morgondagens ljus över skuggorna som flyr...säger så oerhört mycket!!!
2008-11-11

  anits VIP
Vackert
2008-11-11

  Bibbi VIP
Skön befriande läsning.
2008-11-11

  friheten
Vacker skriven!
2008-11-11

  glittertindra
en dikt som väcker tankfullhet och ett budskap om vila där det onda i det förgångna lämnas bakom...
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind