Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser dig framför mig

Jag kryper ihop i fosterställning

drar filten över mig

sluter ögonen, gråter

 

Minns dina ögon

de som tittade på mig

vackra och kärleksfulla

minns dina andetag

de som andades stilla

nästan i tystnaden

 

Jag ser dig framför mig

klart och tydligt

änglavingar du numera bär

du är inte längre hos oss

 

Saknaden som skaver

jag får inte hålla din hand

inte stryka din kind

 

Med en hand i din

ditt yngsta barnbarns

du lämnade jordelivet




Fri vers av Cajsa
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-11 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg