Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina änglar

Är så tacksam för de änglar jag har i mitt liv

de som finns där, tröstar när tårarna faller

ger mig glädjen och styrkan

de som hör av sig, gläds när skrattet klingar

ger mig hoppet och tryggheten

 

De finns där i mina tankar, varje andetag jag andas

 

Är så tackam för uppmuntrande brev

de varma kramarna, härliga leenden

 

Är så glad för mina änglar

utan er, livet vore tråkigt

 

Tack för att ni finns




Fri vers av Cajsa
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-11 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg