Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens kraft

 

slår slint bland orden
fångar tidens viskning
en drömisk längtan

där bortom oändlighet
faller en vind så hård
att tårar rinner från ögat




Fri vers av Lindizz
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-13 11:21



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"där bortom oändlighet
faller en vind så hård
att tårar rinner från öga"
Vackert skrivet.
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz