Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ni undrar varför jag gör det


tar mig ett glas

går ut

träffar folk

dansar



bara för att



jag vill och kan

försvinna bort

för en stund



ni kan inte se

vad gott detta gör

ni vill inte se



jag är GLAD

viljan

lusten

förmågan till livet

som ska levas



ni minns ej hur jag var

för 11 år sen

ointresserad av livet

lusten lika med noll



glädjen i mig är central NU

för mig



låt mig vara i den








Fri vers av Helene Månsson
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-17 15:17



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
skönt om man kan känna glädjen, och behålla den ....
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma