Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi sår ska vi också skörda


Att så kräver inte mycket arbete

men att ta hand om skörden

det är arbete det


Rödbetorna står på kokning

Ska skivas och läggas på burk

med ättikslag


Att avnjutas till isterbanden

och pyttipannan i vinter

Då är de mödan värd




Övriga genrer av eva m h
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-18 13:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja skörden tar tid och kraft- vackert
2008-11-22

  Blåbäret
"Då är de mödan värd"...precis så är det, att äntligen få njuta av smakerna av allt arbete...
2008-11-18

  * Ammi *
mm .. blir ju lite hungrig nu .. rödbetor är gott! men inte isterband ..
Ja det är ju arbetet med skörden som är mest krävande, men visst är det en viss känsla med det man gör själv!!
2008-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Och sedan har vi detta med grocess och graviditet...
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

eva m h