Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade


din kärlek
ger mig livslust

din kärlek
ger mig mod

din kärlek
ger mig kraft

tack, min älskade

må även min kärlek
till dig
ge dig detsamma




Fri vers av Sandvargen
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-18 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen