Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19/11: Namnsdagslimerick till Elisabet och Lisbet

 

 

Elisabet föddes i Skara

och Lisbet såg ljuset i Vara.

Trots det lekte båda

i samma sandlåda.

Att det gick kan ingen förklara.

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-19 08:06

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Madjori
Trots att jag inte föddes i Skara
och syrran min Lisbeth ej uti Vara.
Så lekte vi två uti sandlådan glatt,
på senare år vi sått rosenrabatt.
Därför tackar vi ödmjukt och ler
och fram emot andranamns rader vi ser.
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP