Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen


lägg dina minnen i en vacker ask
betrakta dem värdefullt

öppna asken ibland
& hänge dig åt dem

de är en del av ditt förflutna
som bygger din framtid

& det är hur du behandlar dem
som avgör hur




Fri vers av Sandvargen
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-19 15:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja så sant...det är inte erfarenheterna som bygger oss- utan vad vi gör med dem.
Väl poetat!
2008-11-19

  Nova-Liv
Bra skrivet, enkelt och ändå med tyngd, gillar
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen