Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter här ensam igen...


Minns dig som om du fanns i min själ.
Tänker på dig som om du vore här.

Fäller tårar utan att du ens kan se.
Vill ge dig mitt liv men har inget kvar att ge.

Söker efter tröst men kan ingen få.
Sträcker ut mina armar, det är dig jag vill nå.

Saknar dig medans dagarna sakta går förbi.
Älskar dig fastän det aldrig kommer att bli VI...




Fri vers av Michmich
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-20 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich