Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde du


Varför fick du mina tårar att rinna?
Varför fick du mina drömmar att försvinna?

Varför krossade du mitt ömma hjärta?
Varför gav du mig all denna smärta?

Varför lät du mig älska dig?
När du sedan skulle överge mig.

Varför lät du mig lita på dig?
Var det för att jag tillät dig?

Så säg!




Fri vers av Michmich
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-20 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich