Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mon amour

 

 

"Jag köpte min kärlek för pengar.

För mig fanns ej annan att få".

Så skaldade ju Gustav Fröding

och jag blev så sorgesam då.

Ty alla bör nås av den kärlek

på vilken man ej sätter pris

och alls icke känna den smälek

som steglar likt bittraste ris.

Jag tackar den lyckliga stjärna

vars lyskraft är så generös

att jag ännu får dela livet

med dig, du min älskade tös.

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-21 15:07

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Och säkerligt hon mös denna älskade tös..applåder så varmt och vackert!!!
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP