Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sitter här...


Kör

Du har gett mig
en gnista
som skiner, ur sten
och de armar
som håller om jorden

jag väntar
att stjärnorna
skall sjunga, när jag ber
de blinkar utan öron
och ler




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-21 14:34



Bookmark and Share


  Lia-Lej
En gnista och en blinkande stjärna är precis vad man behöver ibland, och känslan av de armar som håller runt jorden!!
2008-11-28

  Kristina Wallbing
Trösterik och hoppfull dikt som gör mig glad!
Tack, Fredrik!
2008-11-25

  Michaela Dutius
Fullständigt underbar...jag tror att stjärnorna sjunger när vi ber.
Applåd!
2008-11-22

  Maria T
Du har fått en gnista som skiner.
Det gnistrar och skiner om din poesi
2008-11-22

  anits VIP
En vacker dikt, med
vackra ord som berör
2008-11-22

  Eaglemountains VIP
Du har fått gnistan och stjärnornas kör kommer att sjunga för Dig när Du ber
om Du bara väntar - för de blinkar ju redan åt Dig och ler ....
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö