Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser mig iland



och när du smeker

lätta rörelser vill mer

hand över mitt ryggslut

böjer dig över mig

viskar ord av kärlek

kysser mig iland



är jag förlorad




Fri vers av sunnanvind
Läst 331 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-11-22 17:56



Bookmark and Share


  Blodros
..rubriken är bara så bra!!!
2008-11-24

    wildrosen
oerhört vacker....
2008-11-24

  Rolfsdotter
Vackert...
2008-11-23

  Peter Matsa
Kysser mig iland och lätta rörelser
Så fina bilder och känslor du förmedlar...
2008-11-23

  anits VIP
Ljuvligt vackert
2008-11-23

  Lejonhjärtas poesi
Skönt är att förloras på sådant vis, förlorad och förförd.
2008-11-22

  Leif Furstedt VIP
Vacker skapelse...
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind