Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Skänk en get"


Paket


Ja nu tror vi att vi vet

vad Agda ska få i sitt födelsedagspaket

Hon ska få en get




Övriga genrer av eva m h
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-23 18:33



Bookmark and Share


  Angeldust
ha ha har inga getter , kunde fått en till av mig annars.Kram Sunny
2008-11-27

  stella
Precis vad vi gav till en 70-åring. :)
2008-11-26

  Gunilla VIP
;-)
Låter bra!
Som barn önskade mina
systrar och jag en get,
besvikelsen blev stor
när ingen get
kom till oss.
2008-11-25

  Sofie Viktoria
Det där är så smart! Varför ska vi ge varandra saker, vi som redan har allt. Ge en get och hjälp någon som verkligen behöver. Heja, heja!!
2008-11-23

  Marreb
och de fattiga barnen mister sin blekhet

brister ut i tacksamhet

över er givmildhet

;-)
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

eva m h