Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet för små saker

sträck ut din hand

spela musiken som ger styrka

låt dagen komma på nytt

se snöflingorna falla från ovan

blunda skapa en tanke

där snöänglar lämnar sina spår

viska en tacksamhet

för livet som ger ett leende

i den här dagen

 




Fri vers av Lindizz
Läst 281 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-24 16:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva här.
Applåd!
2008-12-04

  Eva Langrath VIP
Tack för denna påminnelse om att vardagen är fylld av små underverk om vi vill se dem.

Eva
2008-11-26

  Lotti
mmmm visst är det så att tacksamheten i det lilla får tacksamhet att växa och man ser......
2008-11-26

  friheten
Grattis vännen!
2008-11-26

  Havsbris
Eller hur?
Den viktigaste
och vackraste som finns,
ödmjukhet och tacksamhet
för det som ges gratis,
livets gåvor är unika och
kan aldrig vara för mycket
att anse och beundra dem...

BRAVO och TACK för så
magnifik läsning!!
2008-11-26

  Lena K Nilsson VIP
Så bra skrivet!
2008-11-24

    tramp
fint!! Bra att kunna se det stora i det lilla !
2008-11-24

  Mr Lindemann VIP
Jam så skall inställningen vara till dagen och livet så...
Ja, bra
2008-11-24

    Cajsa
Jättefint skrivet
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz