Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att säga förlåt

ord efter ord sårar djupt
där du är oförstående
eller bara tanklös

där du trampar sönder respekt 

och ger mig
känslan

" i vägen"

 

 

förstår din sorg

men

var är ditt förlåt...

eller kanske du inte inser

din förmåga att såra andra?




Fri vers av Lindizz
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-25 11:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En vanlig företeelse Du berättar.
Applåd!
2008-12-04

    Maria Malm
Viktigt att komma ihåg den egna förmågan att såra andra mäniskor.
2008-11-25

    sunnanvind
Den här texten är mycket bra..vissa har inte insikt om hur de sårar, så är det bara..tycker för den skull inte ett dugg synd om dem..!
2008-11-25

    tramp
Viktig egenskap du lyfter fram här
Välformulerad text

Det där lilla ordet "förlåt" löser många missförstånd

Applåd !
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz