Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten fantasi... Helt anspråkslös


Mötet

Jag möter dig
där vintern vilar
och molnen
metar i havet

du bär parfym
och päls i håret
dagen dansar
i korn och frigolit

läppar skiner
stingande signaler
och fjärilar
vandrar inuti

arm i arm
flyger havet
blommor viskar
i jorden bredvid




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-25 14:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Dina fantasier är ypperliga..taaaaaack Fredrik för denna underbart fina!!!
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö