Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfulla solstrålar


mina drömmar
rider på solstrålarna

kylan som omfamnar mig
löses upp av leendet
leendet från mitt hjärta

drömmen får hopp
om att det är möjligt
möjligt att bli sann

sann mot både dröm & hjärta

solstrålar kära
bär mig med varsamhet
& jag ska bära er
i mitt hjärta för evigt




Fri vers av Sandvargen
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-26 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen