Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

 

...och vore du så

en förflugen mening

på en oskriven sida...

 

...och vore du så

en singlande fjäder

från en svävande örn...

 

...och vore du så

den rosaskimrande

horisont som

med sina himmelska penseldrag

kolorerar den sista minuten

av sommarens sista

solnedgång...

 

...kunde jag icke

älska dig djupare

och renare

än i detta ögonblick.

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-27 14:51

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Ohhhhh!
2008-11-28

  Fredrik P. VIP
vacker passion!
2008-11-27

    Bodil Sandberg
Så UNDERBART vackert Calle..kärleken den rena på pränt!!
2008-11-27

  friheten
Så underbar
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP