Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstidsobservation




Gryningshaiku

Gryningen lutar

sin kind mot horisonten

Gäspar och vänder

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 454 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-11-28 08:51



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra haiku. De blir bara bättre och bättre!
2008-11-28

  Eva Langrath VIP
Härlig beskrivning av en novemberdag.

Eva
2008-11-28

  Gunwale VIP
En lyckad midvinterhaiku!
2008-11-28

  © anakreon VIP
Klockren!
Bara femmor och
en varm applåd!
2008-11-28

    papillon
En sådan femetta! Hand- och fotapplåd!
2008-11-28

  noname_realmind
Klockren iakttagelse från en Nordbos perspektiv på moder jord... :))
2008-11-28

  vera gade VIP
Det blir nog säkrast den rosenfingrade sänder ut lyktgubbarna att tända upp
2008-11-28

  •AW•
Mysig och finstämd beskrivning...
2008-11-28

    ej medlem längre
Vilken fin liknelse.. att gryningen har en kind mot horisonten.. som om den sovit gott under natten.. skulle vara skönt att få göra samma sak själv.. gäspa och vända sig på andra sidan i sängen.. men som dagen.. måste man upp.
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER