Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka i skogen

Att gå in i granens samvett
välja att vilande förträdas
eller att låta fötterna traska vidare
med blicken rakt fram
glansig av otorkade tårar

Känsligheten över ordens slutsatser
jag väger dem en stund innan de forsar fram
gör väl lite snedsprång och snubblar över en stubbe
framåt med händerna i fickorna
det luktar mylla och jord här
mörkgrönt och dovt
friskvind nyper kinden

Jag är på väg hem.




Fri vers av Fröken Röd
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-28 19:35



Bookmark and Share


  Trollbunden
En ljuvlig kärleksförklaring till moder jord och hennes läkande stillhet för sinnet. Bokmärke.
2023-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Röd
Fröken Röd