Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böckers kraft

 

Boken - nuets död
då omvärlden försvinner
och sagan tar vid

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-01 20:38



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Naturen bjuder samma saga - men utan bokstäver.
Applåd!
2008-12-03

    ej medlem längre
En härlig förmåga vi har.. att av bara bokstäver på en boksida kunna skapa en levande fantasivärld.. med personer och känslor.. spänning och romantik.
Din dikt får med allt detta och mer.. BRA!
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H