Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med inspiration från Coelho...




Adjungerad galenskap

 

Vita liljor i sprucken famn

tomma verb

apostrofisk nöjdhet

 

I definierade sammanhang

känner inte alla

den kollektiva klådan

 

miniorer trotsar 

konformitära prejudikat

 

[Staffan skrockar  från pannkakans baksida]

 

Stukade liljor

Dans i otakt

 

 

Vär[l]dens sång

 

 

 

 

 




Fri vers av J A Nicander
Läst 413 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-29 13:25



Bookmark and Share


  Don Michael
Som ofta...djupet klär dig varsamt. God fortsättning på dig med, min vän!

Staffan skrämde många barn på 70-talet med sin LSD-pannkaka. Mot klådan finns Tenutex...fråga Ric!
2008-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Napoleon XIV
2008-11-29

  Nina V A
sköna itchiga volter och hur mycket jag än får utslag av Staffan så känns han liksom fräsch som tittar fram i denna din text/sång och vippar pannkakan smått retsamt triggande och jag joinar en galenskap oavsett


vit liljor är majestätiska och i sin omfamning sprucken än mer mystifierande tilldragande, kanske är jag trasig
Nice!
2008-11-29

  J A Nicander
They are coming to take me away hi hi ha ha.....to the funnyfarm *asg*

Men bro, Staffan med vilse i Pannkakan.... :-)
2008-11-29

  lodjuret/seglare VIP
en för mig härligt obegriplig text i poesins rätta anda...
texten får
tre piruetter på is
samt en hjärtformad kudde med armar på, en röd förstås
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander