Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Hej...Vad gör du...?" Och vips tvingas man lyssna till ytterligare en meningslös, ointressant, ointelligent konversation.


PLADDERKASPER

det smattrar
när ni tjattrar
som kulspruteknatter
hur länge kan en man som jag
stå ut med detta tjatter?
det pladdras
och det sladdras
till och med på biblioteket
läppar fladdrar
som om tystnad
är det ultimata sveket


LARZ GUSTAFSSON
12/1 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-01 06:29



Bookmark and Share


  mare VIP
Enig med dig.....
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP