Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg fritt med mig

Flyg fritt med mig

Lyft av ditt ok
från dina axlar

Låt vinden bära dig

Du svävar högt ovan
ser ner
men slipper vara där

Du är fri
från det du lämnat
behöver inte bära det mer

Tag min hand
och håll den hårt

Jag lämnar dig aldrig




Fri vers av blå fjäril
Läst 1056 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-01 13:19



Bookmark and Share


    En Liten Poet
Den här tilltalar mig!
Tack för vacker kvällsläsning:)
2010-01-09

  MeAmmie VIP
Så stillsamt vackert och finstämt! Gör som min vän blodet jag bokmärker! Solglitterkramar/Ammie
2009-01-22

  clueless
Jättefin, även jag har bokmärkt/Clueless
2008-12-05

  dead_prez
skriver underbart. givet bokmärke.
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

blå fjäril
blå fjäril