Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig defekta människor


Ge mig defekta människor
Med gropar, bulor, bucklor, valkar
Människor som vacklar
verbalt, som pratar för högt och
skrattar högre
Människor som är
ärliga, raka och av sann natur
Människor som är fria från
komplicerad konstruerad syrefattig bur
av smink, dyra kläder och torra indirekta
underförstådda översmarta fraser
på Barbieska
eller på
jagärsåsmartiska
Jag vill ha defekta människor
med gropar, bulor, bucklor, valkar
Människor som vacklar verbalt
och som tacklar människor som
spacklar världen stel
Ge mig defekta människor
som med alla sina fel
lagar världen hel




Övriga genrer av enna
Läst 581 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-12-02 01:42



Bookmark and Share


  Rockalex
Du är så livskraftigt stark härlig denna text berör mej verkligen den är såå verklighetsbejakande
2009-02-09

  Johan Bergstjärna
Bra... men hur lagar de alla fel?
2008-12-21

    © Birgitta Wäppling VIP
De sista raderna är fenomenalt träffsäkra:

"Ge mig defekta människor
som med alla sina fel
lagar världen hel"
2008-12-14

  Gunwale VIP
Löftesrikt... Tack för skön läsning!
2008-12-11

  Carola Zettergren
Härligt...ligger mycket i det här!!!!
2008-12-07

  Miss Mod
Totalt underbar, speciellt första raden.
2008-12-03

  MeAmmie VIP
Jävligt bra motpol till allt jävla perfekta, som under ytan kanske är är lika tomt som en fladdrande påse!
2008-12-02

  Quasimodo
Härligt fin i sin sanning och mening för det enkla, vanliga och alldeles tydligt klara !!!!
2008-12-02

  Eva Langrath VIP
Viktig text om att våga kasta sina masker och vara den man är.

Ingen behöver vara perfekt.

Eva
2008-12-02

  Kristina Wallbing
Vi är nog alla "defekta"... Men ofta gör vi allt för att dölja det.
Jag förstår din tanke. Gott skrivet! :-)
2008-12-02

  Måna N. Berger
Bevare oss för de perfekta!
2008-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Ok...Here I am...
2008-12-02

  dead_prez
bra text, men vill du ha människor vars defekter gör att dem inte vill leva?
2008-12-02

    ej medlem längre
Ah.. eftersökt..
Detta tillhör ju ovanligheten att finna en sådan naturlig begåvning.
Helt total text som borde vidröra alla vars väg den korsar.
Bokmärkt!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

enna