Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

he said why put a new adress on the same old loneliness

Jag packar ner mitt liv i en resväska
väl medveten om att jag alltid kommer glömma något
och det ska packas ner och det ska packas upp varje vecka
och som Linnea sa 'så spelar det ingen roll om allt är med för din själ är det inte'
och jag är rädd att det blir så
jag är rädd att jag varje gång ska glömma en bit av mig själv
för det är inte så lätt att packa ner ett helt liv i en resväska
men egentligen är jag mest rädd för mammas och pappas skull
de delar sina liv i två delar
och hoppas att de inte ger bort sig själva
och jag är inte arg på mamma för att hon inte älskar pappa
jag är arg för att hon älskar någon annan
för att vi inte längre har all plats
och jag är arg för att allt gick så snabbt
och för att vårt nya hus känns som någon annans
för att mitt nya rum inte borde vara mitt
för att min nya säng är för hård
och för att jag aldrig någonsin legat i den innan
och jag är arg för att jag inte längre är jag
för att sommaren är borta
och för att igår aldrig blir idag.




Fri vers av blåbärsdrömmar
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-02 16:02



Bookmark and Share


  ettinterntskämt
Linnea säger blunda tills smärtan har smygit och gömt sig någonstans där du kan ignorera den fast du vet att den är där.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

blåbärsdrömmar
blåbärsdrömmar