Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag väntar forftarande på de där stjärnfallet du pratade om, men baby vi har inga stjärnor kvar






och det var den där kvällen
vid bryggan, då vi plockade
ner alla stjärnor och
gömde dom
under
sängen

bara för att inte
bli påminda
om det där
ljuset
vi aldrig
kunde
bli





*




Fri vers av Solstorm
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-02 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm