Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har med åren lärt mig att människor i min närhet är rädda, rädda för att säga något rädda för att visa något rädda för att säga fel rädda för att såra mig


Mina arbetskamrater vågar mer och mer....

för varje dag känner jag av deras


mod
styrka
kramar
vänskap

vänlighet
kärlek
empati
medmänsklighet


Tack för era små steg!
Det blir små steg även för mig....




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 808 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-02 21:08



Bookmark and Share


  Tomas Alexander
vad skulle dem kunna säga fel så lätt?
2008-12-02

    ej medlem längre
Jag känner medmänsklighet
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson