En dag måste någonting hända när allt slår in..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag måste någonting hända när allt slår in...


RÖD TERROR

intifada mot likriktning
jihad mot masspsykosen
vi reser barrikader mot
den kollektiva neurosen
en röd brigad som stormar fram
med kärlek som uttryckts i blod
plantera röda rosor där berlinmuren stod
om de inte publicerar ditt budskap
ropa ut det på stan
bryt ner barriärerna
presentera en helt ny plan
här kommer proletärerna
och sveriges siste mohikan
de nya röda khmererna
är inte en fraktion
och inte någon del utav
en organisation
vi färgades med himmelsk färg
vi doppades i pytsen
och detta är ett större slag
än det som stod vid lützen
jag vägrar stå där jag blev ställd
vill inte bli placerad
att foga sig och kröka rygg
gör människan frustrerad
vill inte bli placerad i
det fack ni arrangerat
och ska jag leva ska jag inte
leva orkestrerat
LARZ GUSTAFSSON 2003




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-03 09:20



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
"jag vägrar stå där jag blev ställd
vill inte bli placerad
att foga sig och kröka rygg
gör människan frustrerad
vill inte bli placerad i
det fack ni arrangerat
och ska jag leva ska jag inte
leva orkestrerat "

- vill vara min egen dirigent! Härligt upproriskt!
2008-12-03

  Neal
skönt att läsa !
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP