Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRINNANDE FORT

han såg sin chans
nu väntar han spänt
han har ställt upp
ett fönster på glänt
en märklig man
ett helt ljusår bort
förskansad i
ett brinnande fort
kometen med
sin brinnande svans
slog ned och fick
en värld ur balans
när branden slickar
taknock och knut
så stannar han
och går inte ut
men hellre fast
i lågor som bränns
än pseudoliv
som alls inte känns
han blir din panter
redo för språnget
ställ dig mot trädet
natten är lång

LARZ GUSTAFSSON
3 maj 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-03 18:20



Bookmark and Share


  anits VIP
berör mig mycket den här
2008-12-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag förundras och njuter av dina ord..
Så berörande i minsta detalj/B
2008-12-03

    ej medlem längre
snyggt1
2008-12-03

  Måna N. Berger
Påminner mig lite grann om en annan dikt av dig...
2008-12-03

  Carola Zettergren
Tjusigt!!!!
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP